Privatumo politika

Home » Privatumo politika
Bendrosios nuostatos

Všį šokių studija „FD“ (toliau – Duomenų valdytojas) šia privatumo politika nustato asmens duomenų tvarkymo sąlygas naudojantis Duomenų valdytojo tinklapiais ir socialiniais tinklais. Šios privatumo politikos nustatytos sąlygos taikomos kiekvieną kartą kai lankotės interneto svetainėje, socialiniuose tinkluose.

Pateikdami asmeninę informaciją tinklalapyje, įskaitant, bet neapsiribojant informacija, kuri automatiškai pateikiama naršant tinklalapyje, Jūs sutinkate su šios Privatumo politikos nuostatomis.

Mes pasiliekame teisę peržiūrėti (įskaitant keitimą, papildymą, atšaukimą) šią privatumo politiką ar bet kurią jos dalį. Pakeista privatumo politikos versija yra laikoma galiojančia nuo jos paskelbimo tinklalapyje datos, nebent pakeitime yra nurodoma kitaip.

Mes duomenų tvarkymui taikome saugos ir tvarkymo reikalavimus, nustatytus Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatyme ir ES Bendrajame duomenų apsaugos reglamente.

Kokią informaciją apie jus renkame?
Komentarai

Kai lankytojai rašo komentarus tinklalapyje, mes renkame duomenis, matomus komentaro paskelbimo formoje, o taip pat lankytojo IP adresą bei naršyklės vartotojo įrašą, kad apsisaugotume nuo brukalų.

Kontaktų formos

  • Jūsų vardą ir (arba) pavardę;
  • amžių
  • elektroninio pašto adresą;
  • telefono numerį;
  • užsakymo informaciją;
  • komentarą/žinutę.

Failai

Jei įkeliate nuotraukas į tinklalapį, turėtumėte vengti įkelti jas su išsaugotais vietovės duomenimis (EXIF GPS). Tinklalapio lankytojai gali parsisiųsti nuotraukas iš tinklalapio ir iš jų išgauti vietovės duomenis.

Slapukai (cookies)

Kai Jūs rašote komentarą šiame tinklalapyje, Jūs galite pasirinkti, ar norite, kad Jūsų vardas, el.paštas ir tinklalapis būtų išsaugotas slapukuose. Taip daroma Jūsų patogumui, kad Jums nereikėtų šių duomenų suvedinėti iš naujo, kiekvieną kartą kai komentuojate. Šie slapukai saugomi vienerius metus.

Jei pageidaujate, galite kontroliuoti ir (arba) ištrinti visus jūsų kompiuteryje jau esančius slapukus, o daugumą naršyklių nustatyti taip, kad slapukai nebūtų įrašomi jūsų įrenginyje.

Daugiau informacijos apie slapukų išjungimą arba slapukų nustatymų pakeitimą naudojamoje naršyklėje rasite toliau pateikiamame sąraše:

„Google Chrome“: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en
„Firefox“ https://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences
„Internet Explorer“: http://windows.microsoft.com/en-GB/windows-vista/Block-or-allow-cookies
„Safari“: http://help.apple.com/safari/mac/8.0/#/sfri11471
Siekiant užtikrinti galimybę Jums patogiau ir efektyviau naršyti svetainėje bei pateikti Jums naudingus pasiūlymus, svetainėje naudojame šiuos Slapukus:

Visa informacija apie slapukus

 

Iš kitų tinklalapių įkeltas turinys

Šiame tinklalapyje gali būti iš kitų tinklalapio įkelto turinio (pavyzdžiui, video, paveikslėliai, tekstas ir pan.). Tokio įkelto turinio peržiūra ir veiksmai su juo šiame tinklalapyje prilygsta apsilankymui tuose tinklalapiuose, iš kurių turinys yra įkeltas.

Šie tinklalapiai gali rinkti duomenis apie Jus, naudoti slapukus (cookies), trečiųjų šalių sekimo paslaugas ir stebėti Jūsų veiksmus su įkeltu turiniu, įskaitant ir tuos atvejus, kai turite paskyrą ir esate prisijungęs prie minėtų tinklalapių.

Kokiais tikslais naudojame informaciją apie jus?

Įprastai Duomenų valdytojas tvarko asmens duomenis šiais tikslais:

  • siekiant sudaryti ir vykdyti sutartis;
  • vykdant tiesioginę rinkodarą;
  • išrašant sąskaitas faktūras;
Kam atskleidžiame Jūsų informaciją?

Mes galime atskleisti Jūsų informaciją toliau nurodytiems subjektams:

  • bendrovei, kurios serveryje saugomi asmens duomenys;
  • naujienlaiškių siuntimo paslaugas teikiančioms bendrovėms ir pan.;
  • susijusiai trečiajai šaliai bendrovių susijungimo, perdavimo ar bankroto atveju;
  • kitoms šalims, kai to reikalaujama pagal įstatymus;
  • kitais atvejais su Jūsų sutikimu arba teisėtu Jūsų prašymu.

Lankytojų komentarai gali būti tikrinami naudojant automatinę brukalų paieškos paslaugą.

Kiek laiko saugomi Jūsų duomenys?

Jei parašote komentarą, jo tekstas ir metaduomenys yra saugomi neribotą laiką. Taip daroma todėl, kad galėtume atpažinti ir patvirtinti ateities komentarus automatiškai, vietoje administratoriaus patvirtinimo.

Kai užsiregistruojate mūsų tinklalapyje ir tampate vartotoju, mes saugome visus Jūsų asmeninius duomenis, kuriuos Jūs pateikiate savo paskyroje. Kiekvienas vartotojas gali matyti, redaguoti ir ištrinti savo asmeninius duomenis bet kuriuo metu (išskyrus vartotojo vardą). Tinklalapio administratoriai tai pat gali matyti ir redaguoti šiuos duomenis.

Kaip apsaugojame Jūsų asmeninius duomenis?

Įdiegėme atitinkamas fizines, organizacines ir technines priemones, kad apsaugotume Jūsų tvarkomus asmens duomenis.

Kokias Jūs turite teises?

Jūs turite teisę kreiptis į mus su prašymu suteikti informaciją apie mūsų tvarkomus Jūsų duomenis:

  • kreipti į mus su prašymu ištaisyti Jūsų asmens duomenis ir (arba) sustabdyti tokių asmens duomenų tvarkymo veiksmus, išskyrus saugojimą, tuo atveju, kai, susipažinę su asmens duomenimis, Jūs nustatote, kad duomenys yra neteisingi, neišsamūs ar netikslūs;
  • kreiptis į mus su prašymu sunaikinti asmens duomenis ar sustabdyti tokių asmens duomenų tvarkymo veiksmus, išskyrus saugojimą, tuo atveju, kai, susipažinę su savo asmens duomenimis, Jūs nustatote, kad asmens duomenys yra tvarkomi neteisėtai arba nesąžiningai, tvarkomi pertekliniai asmens duomenys ar egzistuoja kiti teisės aktuose nustatyti pagrindai;
  • susistemintu, įprastai naudojamu ir kompiuterio skaitomu formatu gauti savo asmens duomenis, kuriuos pateikėte mums kaip Duomenų valdytojui, ir persiųsti šiuos duomenis kitam duomenų valdytojui, arba reikalauti, kad mes tiesiogiai persiųstume tokius asmens duomenis kitam duomenų valdytojui, kai tai techniškai įmanoma (teisė į duomenų perkeliamumą).

Duomenų valdytojas gali nesudaryti duomenų subjektams sąlygų įgyvendinti aukščiau išvardintų teisių, kai įstatymų numatytais atvejais, reikia užtikrinti nusikaltimų, tarnybinės ar profesinės etikos pažeidimų prevenciją, tyrimą ir nustatymą, taip pat duomenų subjekto ar kitų asmenų teisių ir laisvių apsaugą.

Ką turėtumėte žinoti apie trečiųjų šalių svetaines, paslaugas ir produktus mūsų svetainėse?

Mūsų interneto svetainėje (-ėse) ar socialinių tinklų paskyrose gali būti trečiųjų šalių reklaminių skydelių, nuorodų į jų svetaines ir paslaugas, kurių mes nekontroliuojame. Duomenų valdytojas neatsako už informacijos, kurią surinko trečiosios šalys, saugą ir privatumą.

Baigiamosios nuostatos

Ši privatumo politika peržiūrima ne rečiau kaip kartą per dvejus metus. Atnaujinę privatumo politiką, informuosime Jus apie, mūsų nuomone, esminius pakeitimus paskelbdami pranešimą konkrečioje svetainėje (-ėse) ar socialinių tinklų paskyrose. jei prisijungsite ar naudositės mūsų teikiamu turiniu po tokio pranešimo paskelbimo, laikysime, kad Jūs sutinkate su naujais reikalavimais, nurodytais atnaujinime.

Kontaktinė informacija

Všį šokių studija „FD“
Viešosios įstaigos kodas 302694409
Lina Vėjienė
Tel.: 8 679 03570
Email: vadove@flashdance.lt